Εκδηλώσεις

Κτήμα Ρωμαλίδη

Η οικογένεια Ρωμαλίδη το 1993 στα κτήματά της στους Άμπελους Σερρών δημιούργησε έναν πρότυπο αμπελώνα. Η αρχική καλλιέργεια 15 στρεμμάτων, σταδιακά επεκτάθηκε σε 50 στρέμματα και από το 2004 έχουν ενταχθεί σε πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας με πιστοποίηση από τη ΔΗΩ.

Κτήμα Τάτση

Η οικογένεια Τάτση, από το 1924και μετά, απέκτησε αμπέλια στο ύψωμα Λιμπάσκεριτ και Γερακώνα, θέσεις ιδανικές για αμπελοκαλλιέργεια σε ασβεστολιθικά εδάφη που δεν αρδεύονται και τα δουλεύουν οικογενειακά, πρώτα ο παππούς, μετά ο γιος Χρήστος μαζί με τους γιούς του Περικλή και Στέργιο.

Κτήμα Αλεξανδρίδη

Το οινοποιείο του Κτήματος Αλεξανδρίδη βρίσκεται στο Νέο Μυλότοπο Πέλλας. Πρόκειται για μία σύγχρονη μονάδα 1000 περίπου τετραγωνικών μέτρων, που περιλαμβάνει χώρους παραγωγής, αποθήκευσης, υπόγειες κάβες παλαίωσης κρασιού και αίθουσα γευστικής δοκιμής και υποδοχής επισκεπτών

Κτήμα Αμπελόεις

Η αμπελόεις ξεκίνησε ουσιαστικά την πορεία της στον χώρο της οινοποιίας, το 2008, με την παρουσίαση των δυο λευκών κρασιών της Φωλιά και Συμφωνία, συμμετέχοντας σε εκθέσεις της χώρας μας: Οinotelia 2008, Διονύσεια 2009, Oenos 2009 όπου οι καταναλωτές αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την προσπάθεια της εταιρείας.